O’Donna is te vinden op de Molslaan. Dé kledingwinkel in Delft waar moeder en dochter kunnen slagen. Het is een modeboetiek waar je wel wekelijks kan komen snuffelen. Wij helpen je graag met bijvoorbeeld het vinden van de perfecte jeans, de leukste schoenen of een gehele set voor naar je werk, een feestje of juist een dagelijkse dag. Oftewel, we staan altijd voor je klaar!

Het assortiment bestaat uit een unieke combinatie van kleding- schoenen en accessoires. De eigenaresse, Odette Dorjee, begon O’Donna in 2006. Haar gevoel en affiniteit voor mode houdt O’Donna trendy en vernieuwend. Met een altijd snel en variërend aanbod hebben wij de meest trendy items van het moment. Wij bieden bewust kleding aan in verschillende prijsklassen om zo de leukste sets samen te stellen.

Van onze collectie maken wij wekelijks verrassende combinaties die we met alle liefde delen op onze social-mediakanalen. Houd onze Facebookpagina iedere woensdag in de gaten voor een hoop nieuwe sets – O’DONNA WEDNESDAY. Reserveer jouw geliefde items en kom dit gezellig passen onder het genot van eerlijk advies en een lekkere cappuccino.