Gratis verzending vanaf € 100 (NL)

0

Spaarsysteem

Bij ODONNA streven we altijd naar een unieke en gepersonaliseerde ervaring voor onze klanten, online en offline. Als ODONNA FAMILY member spaar je voor elke euro die je uitgeeft 1 punt. Bij 200 punten heb je al € 10,- aan korting verdient!

Als ODONNA FAMILY member spaar je zowel online als in de winkel punten over je aankopen. In de webshop kun je je spaarsaldo eenvoudig inzien en inwisselen voor korting op je volgende aankoop. Ook in onze fysieke winkels kun je profiteren als ODONNA FAMILY member. Vraag onze medewerkers om je spaarsaldo te checken bij het afrekenen en wissel je gespaarde punten in voor directe korting op je aankoop.

En dat is nog niet alles! Als extraatje bieden we onze members ook een speciale verjaardagskorting van 10% aan.

We hopen je snel te mogen verwelkomen als nieuwe member lid van de ODONNA FAMILY!

Belangrijk: om online te sparen, dien je een shop account aan te maken. Het ODONNA FAMILY account is namelijk niet hetzelfde als je shop account.

FAQ

Hoeveel spaar ik?

Je spaart 5% van je aankoopbedrag en kunt dit inzetten vanaf € 200,-.

Waar kan ik de korting verzilveren?

Je kunt de gespaarde korting zowel online als in de winkel inleveren. Om online in te leveren, activeer je de voucher in je account en ontvang je een persoonlijke kortingscode. Om in de winkel in te leveren, noem je simpelweg je naam bij de kassa en wisselen we je voucher in.

Wanneer is het saldo beschikbaar?

Het besteedbare saldo is beschikbaar na verloop van het retourtermijn van 3 weken.