Retourneren

Indien je niet tevreden bent met een ontvangen product mag je het wettelijk binnen 14 dagen na ontvangst aan O’Donna retourneren. Wij waarderen het ontzettend als je rekening houdt met onze snel-wisselende collectie, door het zo snel mogelijk retour te sturen. Vergeet niet de pakbon erbij te voegen. Hierop dien je aan te geven welke items je retour stuurt. Retourneren is mogelijk via ons retouradres of in onze winkel in Delft.

De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:
– De bestelling dient in originele verpakking geretourneerd te worden;
– Bijgevoegd de pakbon (ontvangen bij je bestelling) waarop is vermeld welke items je retour stuurt;
– Het artikel dient compleet en in originele staat te zijn. Daarbij is het artikel voorzien van de originele labels;
– Het artikel is niet beschadigd, gedragen en/of gewassen.

LET OP: Sieraden mogen niet worden geretourneerd, wegens hygiënische redenen.

Retouradres:
O’Donna
Molslaan 4
2611 RM Delft

De retourkosten zijn voor eigen rekening. Na het retourneren ontvang je een afgiftebewijs. Bewaar deze goed, totdat jouw retour is verwerkt. Dit is namelijk jouw bewijs dat je de retourzending hebt verzonden.

Wanneer ontvang je het geld van een retourzending?
Na ontvangst van de producten zullen wij je per email een bevestiging sturen. In alle gevallen worden de retourzendingen op de dag van ontvangst nog verwerkt en terugbetaald. Binnen 2 werkdagen heb je het bedrag terug op je rekening. Dit geldt ook voor de retouren die worden teruggebracht in de winkel.

Heeft het ontvangen artikel een klacht?
Vervelend! Voordat jouw bestelde artikelen bij ons de deur uit gaan, controleren wij die op beschadigingen en onvolledigheid. Ze worden uiteraard alleen verzonden wanneer ze in perfecte staat zijn. Indien er tóch een foutje is gemaakt, bijvoorbeeld een verkeerd geleverd artikel of mankement, nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Is dit het geval? Neem dan contact met ons op via webshop@odonna.nl

Menu