Het team van O’Donna

Odette

In 2006 heeft Odette O’Donna opgezet na jaren lange ervaring in de modebranche. Zo is ze ook wel het brein achter O’Donna. Want wat doet ze niet? Met haar passie voor mode koopt zij wekelijks nieuwe collectie in. Naast deze activiteit zorgt zij dat alles achter de schermen geregeld wordt en vervult ze misschien wel haar grootste passie: vrouwen van top tot teen stylen, met als doel: to make you feel special. Odette heeft écht oog voor detail en pakt net die ketting of schoen erbij die jouw outfit helemaal afmaakt. Het allerbelangrijkste vindt zij: Het creëren van een huiskamergevoel en het behouden van de fijne klantenkring die de afgelopen 13 jaar is opgebouwd. 

Romy

Romy is één van de drie dochters van Odette. Op jonge leeftijd nam Odette haar al vaak mee op inkoop en hielp ze al graag met uitpakken van nieuwe collectie ;). Inmiddels werkt ze naast haar opleiding ‘Human Recourse Management’ een vast aantal dagen bij O’Donna. Zij is zowel in de winkel als achter de schermen druk bezig om te zorgen dat alles netjes verloopt. Denk bijvoorbeeld aan het stylen van klanten, het maken van pakketjes en de woensdag-avond sets op de foto zetten. De foto hiernaast is gemaakt in Copenhagen toen we naar de beurs gingen!

Donna & Meghan

Waarvan je denkt dat er maar één is, lopen er twee rond ;-). Donna en Meghan zijn de andere twee dochters van Odette. Zij gaan regelmatig met Odette mee op inkoop en staan vaak in de winkel. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de Social Media kanalen van O’Donna. Zij stellen iedere week creatieve en inspirerende outfits samen die ze vervolgens op de foto zetten en delen via Social Media. Het állerleukste vinden zij de enthousiaste reacties op de woensdagavond 🙂

Patricia

Patricia is inmiddels al 6 jaar werkzaam bij O’Donna. Elke dag worden wij heel blij van haar gezelligheid die ze met zich mee brengt. Patricia zit vol met humor en wilt jou met al haar enthousiasme graag helpen. Geduld, inlevingsvermogen en creativiteit omschrijven haar erg goed. Zij zal er namelijk alles aan doen om jou te laten slagen, niks is haar te veel gevraagd. Zelf geniet ze er dan ook echt van als iemand vrolijk de deur uit gaat met haar nieuwe aankopen!

Patricia

Patricia is inmiddels bijna een jaar werkzaam bij ons. Naast haar passie voor mode heeft ze haar eigen schoonheidssalon. Patricia is echt een gastvrouw die klanten heel fijn en eerlijk helpt. Met alle geduld zorgt zij ervoor dat jij je prettig voelt in je outfit en soms even out of the box gaat omdat ze een ander item pakt dan je zelf zou doen. 

Chelsey

Naast haar studie Communicatie is Chelsey werkzaam bij O’Donna. Met Chelsey een setje samenstellen is een feestje, want ze kan zich zo lekker inleven en meedenken wat bij jou het mooiste staat. Ze is altijd up-to-date van de laatste trends en verlaat de winkel vrijwel nooit zonder een nieuw item ;-). 

Milou

Milou werkt naast haar andere baan parttime bij O’Donna. Ze ontvangt iedereen graag met een glimlach. Heb je vragen of hulp nodig bij het zoeken van een outfit of een mooie combinatie van sieraden? Milou vindt het altijd leuk om jou daarbij te helpen! Daarnaast zorgt zij dat alles volgens plan verloopt als het gaat om pakketjes, het atelier, uitpakken van nieuwe leveringen enzovoorts.

Aimee

Aimee zit in haar laatste jaar van VWO en is in de weekenden en vakanties werkzaam bij O’Donna. De zaterdag is altijd een gezellige chaotische dag, waarbij Aimee een soort vliegende kiep is. Ze is dan ook echt een versterker van het team!

Michelle

Mies is full-time werkzaam bij ons. Mies is echt no-nonsense. Nuchter en gewoon gaan! Ze doet en regelt van alles. Ze helpt klanten in de winkel, zorgt ervoor dat de winkel er tiptop uit ziet en pakt graag jullie online-bestellingen in. Ohja én ze komt altijd met de meest praktische ideeën waar wij nog nooit aan hebben gedacht. Topper dus 😉

Bobbie

Onze harige viervoeter, mascotte en knuffelbeer. Zij werkt part-time bij ons. Ze speelt graag met kindjes en pakt alle mannen in die aan het wachten zijn met een kop koffie. Full-time contract zit er helaas niet in… Ze loopt nog wel eens weg zodra zij een leuk hondje buiten ziet. Zie je het al voor je? Bóóóóóóbbieeee… bóóóóóóbbbbbbieeee…

Menu