Gratis verzending vanaf € 100 (NL)

Betaalmethoden

De betalingen die worden verricht op odonna.nl, zijn beveiligd door het betaalsysteem Mollie. Alle data die Mollie verwerkt, zowel die van bedrijven als die van consumenten, is veilig. Doordat ze nauwgezet elke compliance-regulering volgen, is de beveiliging best-in-class en van bankniveau. Zij zijn volledig PCI-DSS Level 1 gecertificeerd en de hosting is ISO 9001 en ISO 27001 compliant. Verder voldoen ze aan alle Richtsnoeren voor de veiligheid van internetbetalingen, opgesteld door de Europese Bankautoriteit. Ook krijgen zij permanent toezicht van De Nederlandsche Bank. Alle data wordt opgeslagen op Nederlandse servers in extreem beveiligde datacentra. Om te garanderen dat de interne processen getest en gecontroleerd worden gebruiken zij een Three Lines of Defence-model.

Je kunt op diverse manieren bij ons betalen:

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwt, veilig en gemakkelijk afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden. Banken die gebruik kunnen maken van iDEAL zijn: ABN-AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

CreditCard

Een andere betaalmethoden is betalen doormiddel van een creditcard. Creditcard heeft een aantal voordelen. Zo zijn de meeste aankopen verzekerd tegen diefstal, verlies of schade. Daarnaast gaan betalingen niet direct van de betaalrekening. Om hiermee te betalen is het creditcardnummer, de vervaldatum en de CVC-code nodig. De CVC-code staat op de achterkant van de creditcard. Sinds januari 2021 is hier een extra stap aan toegevoegd, ter extra beveiliging. Een van de grootste creditcarduitgevers in Nederland is ICS. Voor creditcards van ICS moet de betaling via de ICS-app of met een wachtwoord en een sms worden bevestigd.

Bancontact

Bancontact is een betaalmethode van Bancontact Payconiq Company. Het is een elektronische manier van betalen. Bancontact is de bekendste online betaalmethode in België. Deze manier van betalen komt overeen met de Nederlandse betaalmethode iDEAL. Het is een gegarandeerde betaalmethode, dit betekent dat het geld direct wordt overgemaakt en het niet kan worden teruggedraaid. Het betaalproces verloopt via een beveiligde verbinding, met de vertrouwde internetbankieromgeving van de consument. Zodra de betaling is voltooid wordt er vanuit Buckaroo de status van de transactie doorgegeven.

Onze bankgegevens

NL55INGB0007829549

t.n.v. ODONNA