Gratis verzending vanaf € 100 (NL)

0

Over ons

ODONNA is te vinden op de Molslaan. Dé kledingwinkel in Delft waar moeder en dochter kunnen slagen. Het is een modeboetiek waar je wel wekelijks kan komen snuffelen. Wij helpen je graag met bijvoorbeeld het vinden van de perfecte jeans, de leukste schoenen of een gehele set voor naar je werk, een feestje of juist een dagelijkse dag. Oftewel, we staan altijd voor je klaar!

Het assortiment bestaat uit een unieke combinatie van kleding- schoenen en accessoires. De eigenaresse, Odette Dorjee, begon ODONNA in 2006. Haar gevoel en affiniteit voor mode houdt ODONNA trendy en vernieuwend. Met een altijd snel en variërend aanbod hebben wij de meest trendy items van het moment. Wij bieden bewust kleding aan in verschillende prijsklassen om zo de leukste sets samen te stellen.

Van onze collectie maken wij wekelijks verrassende combinaties die we met alle liefde delen op onze webshop en social-mediakanalen. Houd onze kanalen iedere woensdag in de gaten voor een hoop nieuwe sets – ODONNA WEDNESDAY. Je kunt dit online bestellen maar uiteraard ook gezellig passen onder het genot van eerlijk advies en een lekkere cappuccino.

Wij staan altijd voor je klaar

Ons team

 • Odette

  In 2006 heeft Odette ODONNA opgezet na jaren lange ervaring in de modebranche. Zo is ze ook wel het brein achter ODONNA. Want wat doet ze niet? Met haar passie voor mode koopt zij wekelijks nieuwe collectie in. Haar grootste uitdaging is om alle mooie merken te mixen. Zo weet ze bij ieder merk precies wat ze nodig heeft om een mooi beeld neer te zetten. Naast deze activiteit zorgt zij dat alles achter de schermen geregeld wordt en vervult ze misschien wel haar grootste passie: vrouwen van top tot teen stylen, met als doel: to make you feel special. Odette heeft écht oog voor detail en pakt net die ketting of schoen erbij die jouw outfit helemaal afmaakt. Het allerbelangrijkste vindt zij: Het creëren van een huiskamergevoel en het behouden van de fijne klantenkring die de afgelopen jaren is opgebouwd.

 • Meghan

  Meghan is de dochter van Odette. Zij is al een aantal jaar te vinden in de winkel en heeft zich met haar andere zussen afgelopen jaren verantwoordelijk gesteld voor de social media. Inmiddels is zij er full time komen werken. Vervolgens liepen de bestellingen via social media een beetje uit de hand en kwam Meghan met het idee om de webshop op te zetten. Die heeft ze dan ook met alle enthousiasme opgezet en is inmiddels een groot succes! Meghan is zowel te vinden in de winkel als bij de webshop. Het állerleukste vind zij de sets maken voor de woensdagavond en de enthousiaste reacties op de avond zelf 🙂

 • Demi

  Demi is full time bij ons komen werken na het afronden van haar opleiding Communicatie. Ze heeft haar scriptie over ODONNA geschreven. Het volgende stond hierin centraal: hoe kan ODONNA de beleving van de winkel ook op de webshop doortrekken? Super interessant én relevant! Nu is zij volop bezig met het realiseren hiervan en regelt ze de andere werkzaamheden op de webshop. Ontvang je heel regelmatig een mail van ons? Die maakt Deem ook! Hoe leuk 🙂

 • Malou

  Terug van weg geweest! Malou heeft een tijd geleden bij ODONNA gewerkt en is inmiddels weer gezellig terug bij ons :) Malou is een enthousiaste werker en gaat er volledig voor! Zo versterkt zij het team in de winkel en bij de webshop. Met Malou een nieuwe set samen stellen is zo leuk. Met haar creatieve ideeën zorgt ze ervoor dat je straalt in je nieuwe outfit!

 • Patricia

  Patricia is al heel lang werkzaam bij ODONNA. Elke dag worden wij heel blij van haar gezelligheid die ze met zich mee brengt. Patricia zit vol met humor en wilt jou met al haar enthousiasme graag helpen. Geduld, inlevingsvermogen en creativiteit omschrijven haar erg goed. Zij zal er namelijk alles aan doen om jou te laten slagen, niks is haar te veel gevraagd. Zelf geniet ze er dan ook echt van als iemand vrolijk de deur uit gaat met haar nieuwe aankopen!

 • Patricia

  Nog een Patricia! Patricia número 2 had nog haar eigen schoonheidssalon toen ze bij ons begon. Inmiddels had ze het zo naar haar zin – en hadden wij haar veel te hard nodig – dat ze stopte met haar schoonheidssalon en meer bij ons is komen werken. Patricia is echt een gastvrouw! Zij zorgt dat je je op je gemak voelt. Met alle geduld zorgt zij ervoor dat jij je prettig voelt in je outfit en soms even out of the box gaat omdat ze een ander item pakt dan je zelf zou doen. Daar zijn we voor toch 🙂

 • Gaby

  Inmiddels is Gaby al weer een tijdje part of the team en het voelt ook alsof ze er altijd is geweest. Gaby wordt zelf mega blij als je geslaagd de deur uit gaat. En daar doet ze dan ook echt alles voor. Vraag haar maar raak, je loopt hoe dan ook met een ODONNA tas de deur uit. Haha! Ze maakt prachtige combinaties, van top tot teen. Leuk feitje – Gaby koopt voor zichzelf nooit een los item. Nee, zij shopt het liefste een complete set 😉

 • Aimée

  Aimée studeert Economie en Bedrijfseconomie. Aimee is sinds haar 16e werkzaam bij ons. Ze begon als vaste hulp op de zaterdag, vervolgens heeft ze na het behalen van haar VWO diploma heel veel uurtjes gemaakt. Ze heeft ontzettend veel bijgedragen aan het opzetten van de webshop. Op dit moment is Aimee druk met haar studie. Elke zaterdag staat ze gezellig in de winkel en daarnaast zorgt zij ervoor dat er leuke stories op Instagram voorbij komen. Wij zijn altijd blij als Aimee vakantie heeft en vraagt of ze extra kan werken. Wat een harde werker!

 • Charee

  Charee kennen jullie waarschijnlijk wel van de foto! De krullenbol 🙂 Van haar lach wordt je toch helemaal vrolijk? Charee werkt veel voor de webshop. Zo houdt zij zich bezig met de social media en versterkt ze Meghan bij het maken van de woensdagavond foto’s. Daarnaast is ze ook regelmatig in de winkel te vinden en komt ze elk uurtje dat ze vrij is van haar opleiding (Commerciële Economie) werken. Fun fact – Aimée en Charee zijn nichtjes!

 • Bobbie

  Onze harige viervoeter, mascotte en knuffelbeer. Zij werkt part-time bij ons. Ze speelt graag met kindjes en pakt alle mannen in die aan het wachten zijn met een kop koffie. Full-time contract zit er helaas niet in… Ze loopt nog wel eens weg zodra zij een leuk hondje buiten ziet. Zie je het al voor je? Bóóóóóóbbieeee… bóóóóóóbbbbbbieeee…

Onze merken

Wij hebben een brede mix van kledingmerken, schoenenmerken en accessoires. Bewust variëren wij in prijsklasse om zo die prachtige en tijdloze items te combineren met musthaves van ieder seizoen.

 • Samsoe Samsoe
 • Nudie Jeans
 • COPENHAGEN MUSE
 • DANTE 6
 • ELVINE
 • five UNITS
 • HARPER&YVE
 • JUUL&BELLE
 • SECOND FEMALE
 • Sisters Point