Gratis verzending vanaf € 100 (NL)

0

Over ons

ODONNA is te vinden op de Molslaan. Dé kledingwinkel in Delft waar moeder en dochter kunnen slagen. Het is een modeboetiek waar je wel wekelijks kan komen snuffelen. Wij helpen je graag met bijvoorbeeld het vinden van de perfecte jeans, de leukste schoenen of een gehele set voor naar je werk, een feestje of juist een dagelijkse dag. Oftewel, we staan altijd voor je klaar!

Het assortiment bestaat uit een unieke combinatie van kleding- schoenen en accessoires. De eigenaresse, Odette Dorjee, begon ODONNA in 2006. Haar gevoel en affiniteit voor mode houdt ODONNA trendy en vernieuwend. Met een altijd snel en variërend aanbod hebben wij de meest trendy items van het moment. Wij bieden bewust kleding aan in verschillende prijsklassen om zo de leukste sets samen te stellen.

Van onze collectie maken wij wekelijks verrassende combinaties die we met alle liefde delen op onze webshop en social-mediakanalen. Houd onze kanalen iedere woensdag in de gaten voor een hoop nieuwe sets – ODONNA WEDNESDAY. Je kunt dit online bestellen maar uiteraard ook gezellig passen onder het genot van eerlijk advies en een lekkere cappuccino.

Wij staan altijd voor je klaar

Ons team

 • Odette

  In 2006 heeft Odette ODONNA opgezet na jaren lange ervaring in de modebranche. Zo is ze ook wel het brein achter ODONNA. Want wat doet ze niet? Met haar passie voor mode koopt zij wekelijks nieuwe collectie in. Haar grootste uitdaging is om alle mooie merken te mixen. Zo weet ze bij ieder merk precies wat ze nodig heeft om een mooi beeld neer te zetten. Naast deze activiteit zorgt zij dat alles achter de schermen geregeld wordt en vervult ze misschien wel haar grootste passie: vrouwen van top tot teen stylen, met als doel: to make you feel special. Odette heeft écht oog voor detail en pakt net die ketting of schoen erbij die jouw outfit helemaal afmaakt. Het allerbelangrijkste vindt zij: Het creëren van een huiskamergevoel en het behouden van de fijne klantenkring die de afgelopen jaren is opgebouwd.

 • Meghan

  Meghan is de dochter van Odette. Zij is al een aantal jaar te vinden in de winkel en heeft zich met haar andere zussen afgelopen jaren verantwoordelijk gesteld voor de social media. Inmiddels is zij er full time komen werken. Vervolgens liepen de bestellingen via social media een beetje uit de hand en kwam Meghan met het idee om de webshop op te zetten. Die heeft ze dan ook met alle enthousiasme opgezet en is inmiddels een groot succes! Meghan is zowel te vinden in de winkel als bij de webshop. Het állerleukste vind zij de sets maken voor de woensdagavond en de enthousiaste reacties op de avond zelf 🙂

 • Michelle

  Mies is full-time werkzaam bij ons. Mies is echt no-nonsense. Nuchter en gewoon gaan! Ze doet en regelt van alles. Ze begon in eerste instantie in de winkel bij ons, maar sinds de webshop is ze volledig werkzaam voor ODONNA online. Tja wat doet ze daar niet? Ze beantwoordt jullie mails en berichtjes, zorgt ervoor dat jullie bestellingen netjes worden verpakt, beheert de personeelsplanning, zorgt dat alle nieuwe collectie uitgepakt wordt. Ohja én ze komt altijd met de meest praktische ideeën waar wij nog nooit aan hebben gedacht. Topper dus 😉

 • Demi

  Demi is full time bij ons komen werken na het afronden van haar opleiding Communicatie. Ze heeft haar scriptie over ODONNA geschreven. Het volgende stond hierin centraal: hoe kan ODONNA de beleving van de winkel ook op de webshop doortrekken? Super interessant én relevant! Nu is zij volop bezig met het realiseren hiervan en ondersteunt ze bij de andere werkzaamheden op de webshop. Ontvang je ook elke maandag een mail van ons? Die maakt Deem ook! Hoe leuk 🙂

 • Patricia

  Patricia is inmiddels al 9 jaar werkzaam bij ODONNA. Elke dag worden wij heel blij van haar gezelligheid die ze met zich mee brengt. Patricia zit vol met humor en wilt jou met al haar enthousiasme graag helpen. Geduld, inlevingsvermogen en creativiteit omschrijven haar erg goed. Zij zal er namelijk alles aan doen om jou te laten slagen, niks is haar te veel gevraagd. Zelf geniet ze er dan ook echt van als iemand vrolijk de deur uit gaat met haar nieuwe aankopen!

 • Patricia

  Nog een Patricia! Patricia número 2 had nog haar eigen schoonheidssalon toen ze bij ons begon. Inmiddels had ze het zo naar haar zin – en hadden wij haar veel te hard nodig – dat ze stopte met haar schoonheidssalon en meer bij ons is komen werken. Patricia is echt een gastvrouw! Zij zorgt dat je je op je gemak voelt. Met alle geduld zorgt zij ervoor dat jij je prettig voelt in je outfit en soms even out of the box gaat omdat ze een ander item pakt dan je zelf zou doen. Daar zijn we voor toch 🙂

 • Gaby

  Inmiddels is Gaby al weer een tijdje part of the team en het voelt ook alsof ze er altijd is geweest. Gaby wordt zelf mega blij als je geslaagd de deur uit gaat. En daar doet ze dan ook echt alles voor. Vraag haar maar raak, je loopt hoe dan ook met een ODONNA tas de deur uit. Haha! Ze maakt prachtige combinaties, van top tot teen. Leuk feitje – Gaby koopt voor zichzelf nooit een los item. Nee, zij shopt het liefste een complete set 😉

 • Milou

  Milou werkt naast haar andere baan parttime bij ODONNA. Milou werkt altijd gezellig op de donderdag en vrijdag. Zij zorgt er altijd voor dat de collectie er prachtig bij hangt in de winkel. Als zij heeft gewerkt liggen de sieraden er strak bij, hangen de tasjes op de juiste plek en heeft ze de nieuwe collectie ingehangen. Heb je vragen of hulp nodig bij het zoeken van een outfit of een mooie combinatie van sieraden? Milou vindt het altijd leuk om jou daarbij te helpen!

 • Aimée

  Aimée studeert Economie en Bedrijfseconomie. Aimee is sinds haar 16e werkzaam bij ons. Ze begon als vaste hulp op de zaterdag, vervolgens heeft ze na het behalen van haar VWO diploma heel veel uurtjes gemaakt. Ze heeft ontzettend veel bijgedragen aan het opzetten van de webshop. Op dit moment is Aimee druk met haar studie. Elke zaterdag staat ze gezellig in de winkel. Wij zijn altijd blij als Aimee vakantie heeft en vraagt of ze extra kan werken. Wat een harde werker!

 • Charee

  Charee kennen jullie waarschijnlijk wel van de foto! De krullenbol 🙂 Van haar lach wordt je toch helemaal vrolijk? Zij versterkt Meghan bij het maken van de woensdagavond foto’s. Daarnaast staat zij op zaterdag in de winkel en komt ze elk uurtje dat ze vrij is van haar opleiding (Commerciële Economie) werken. Fun fact – Aimée en Charee zijn nichtjes!

 • Chelsey

  Chelsey is inmiddels al een lange tijd werkzaam bij ODONNA. Ze versterkt het team zowel in de winkel als bij de webshop. Met Chelsey een setje samenstellen is een feestje, want ze kan zich zo lekker inleven en meedenken wat bij jou het mooiste staat. Ook zie je Chels af en toe voorbij komen op de woensdagavond foto’s, hoe leuk! Ze doet momenteel nog de opleiding Communicatie en is net begonnen aan haar afstudeeropdracht.

 • Bobbie

  Onze harige viervoeter, mascotte en knuffelbeer. Zij werkt part-time bij ons. Ze speelt graag met kindjes en pakt alle mannen in die aan het wachten zijn met een kop koffie. Full-time contract zit er helaas niet in… Ze loopt nog wel eens weg zodra zij een leuk hondje buiten ziet. Zie je het al voor je? Bóóóóóóbbieeee… bóóóóóóbbbbbbieeee…

Onze merken

Wij hebben een brede mix van kledingmerken, schoenenmerken en accessoires. Bewust variëren wij in prijsklasse om zo die prachtige en tijdloze items te combineren met musthaves van ieder seizoen.

 • Samsoe Samsoe
 • Nudie Jeans
 • BRONX
 • COPENHAGEN MUSE
 • DANTE 6
 • ELVINE
 • five UNITS
 • HARPER&YVE
 • HVISK
 • JUUL&BELLE
 • SECOND FEMALE
 • Sisters Point