Gratis verzending vanaf € 100 (NL)

Veelgestelde vragen

Bestellen

Klopt het dat mijn cadeaubon online niet geaccepteerd wordt?

Heb je een ODONNA cadeaubon? Deze kan alleen in de winkel ingeleverd worden. Het is systeemtechnisch niet mogelijk om dit te koppelen. Stiekem vinden we dat ook gewoon gezelliger πŸ˜‰

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, wat nu?

Het kan zijn dat deze wordt tegengehouden en in je ongewenste mailbox (spam) terecht is gekomen of dat je per ongeluk een typefout hebt gemaakt bij het invullen van je e-mailadres. Wij adviseren je om contact op te nemen met onze klantenservice.

Kan ik iets toevoegen aan mijn bestelling?

Het ligt er natuurlijk aan wat de status is van je bestelling. Maar als je pakketje nog niet weg is bij ons, kun je een tweede order plaatsen en voor β€œAfhalen” kiezen. Vermeld er alleen in de bestelnotitie bij dat het toegevoegd moet worden aan je andere order. Dan voegen wij het samen πŸ™‚

Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Retourneren is op eigen kosten. Je dient naar een servicepunt te gaan voor een verzending waar je onze adresgegevens voor een retour aangeeft. Ben je in de buurt van onze winkel? Je mag je retour ook hier afgeven! Uitgebreide informatie over retourneren vind je terug op de retourpagina.

Wanneer wordt het aankoopbedrag van mijn retour teruggestort?

Zodra wij jouw retourzending hebben ontvangen, storten wij het diezelfde dag naar jou terug. Hiervan krijg je een bevestiging op de e-mail. Vervolgens staat het binnen 3 werkdagen op de rekening.

Kan ik mijn bestelde artikelen in de winkel ruilen voor iets anders?

De bedragen worden niet met elkaar verrekend. Maar het is mogelijk om de retouren af te geven in de winkel op Molslaan 12, de retour wordt direct verwerkt en het bedrag staat binnen 3 werkdagen weer op je rekening.